Gasztronómiám

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Hirtelen felindulásból tegnap este eszembe jutott, hogy van a mélyhűtőben egy marha csont, annak az ominózus marha húsnak a csontja, amit Szász Feri barátomtól kaptam.

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

A napom nagyon rugalmasan, totál másképp alakult, mint ahogy azt kis cetlimen tegnap megterveztem. A délutáni peca helyett már hajnal fél négykor fölkeltem, mert este Marci barátom belém hozta az idegöt, hogy délután má gyün a hidegfront nagy szélle. Fél öt körül már a Bufurc hídon voltam. Hal égy szál sé, így gondolataim elkalandoztak két témában.

Támogatás

Drága Olvasóim! Köszönöm, hogy velem vagytok! Ha megérintettek Titeket őszinte Bufurcos történeteim, és zsebeitekben turkáltok, mert késztetést éreztek rá, hogy valamelyik csehóban egy rumos balhét fizessetek, inkább pötyögjétek a manit ide a Bufurcmese.hu-n a Paypal számlámra, hogy legyen pénzem pennára és tintára. Ha pedig egy kicsit is éreztétek már, hogy valami nem oké, és nem tudjátok kinek elmondani, bátran keressetek személyesen, biztosíthatlak benneteket abban, hogy csak magammal kapcsolatban nem tudok titkot tartani. :D Láttam már embert, akinek sikerült!!!!!!!!!! Csókolom Mindenkinek! "#Bufurc a #Halkoholista :)

Összeg:

Facebook

Írások - Mesék - Időrendben

About Us

Our Theme is a very slick and clean e-commerce template with endless possibilities. Creating an awesome website with this Theme is easy than you can imagine. Our Theme is a very slick and clean e-commerce template with endless possibilities.

Get In Touch

Philippines, Gaze inc.

Talay st. 65, 6200

Phone: + 1-888-1554-456-123

Email: themesupport@gmail.com

Fax: +63 918 4084 694

Támogatók

Stay Tuned (2)

Copyright © {2018} | BufurcMese.hu. All Rights Reserved. By Unitemplates