- Gasztronómiám
-
COMMENTS
- Találatok: 1309
Robi Oliver ala rakott meleg szendvics
Nagyon egyszerű az elkészítési mód, de így azért nem mindenki tudja.
Hozzávalók:
1. 4 szelet toast kenyér
2. 5 dkg margarin
3. 8 szelet vékony csemege szalámi
4. Két vékony szelet szilárd sajt
5. Melegszendvicssütő
6. Egy kisebb spájszer
Kivitelezés:
1. A meleg szendvics sütőt szépen takarítsd ki az előtte rendszeresen odaragadt melegszendvics maradványoktól.
2. A kenyereket vékonyan kend meg a margarinnal.
3. Helyezd rá a szalámikat, és a sajtot.
4. A kenyér külsejét is kend meg kicsit a vajjal, hogy az odaragadás biztosabb legyen. (ezt tegnap halottam Évától)
5. Pár perc sütés után, fogd a spájszert, és finom feszegetésekkel, próbáld szétnyitni a teljesen összeragadt sütőt.
6. A szendvics alsó felének kicincálása után, egy késsel trancsírozd le a sütő másik feléről a melegszendvics tetejét.
7. Ezeket a csócsált melegszendvics darabkákat, tornyosítsd föl egymás tetejére esztétikusan. Ez adja meg neki az igazi rakott melegszendvics arculatát.
8. A szendvics sütő tetején hagyd kihűlni a maradványokat, és még napok múlva is arra járva a konyhában, késheggyel lekapargatva nagyon finom napközbeni rágcsálni való.
Jó étvágyat kívánok!
Robi Oliver