Horgászkalandok

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Az utóbbi időkben úgy érzem elszegődött mellőlem a horgászszerencse. Nyugtatom magam azzal, hogy kevesebbet lógatom, mint az elmúlt években, és rákenem a dolgot a vidrára, meg a szegény paksiakra.

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Két hete beszéltem egy barátommal, és mesélte, hogy milyen sok rablás volt a Szilídi tavon, és hogy elharapta a zsinórját valami kapitális harcsa vagy csuka. Mondtam neki, hogy szeretnék elmenni vele egyet pörgetni.

Olvasóink értékelése: 3 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Boldogult házas éveim véget értével, megkaptam a közös javak fele értékét. Én, mint "ügön-ügön jó" anyagi befektető egy kisebb részét a pénznek befizettem a Merkúrnál egy szuper 12 voltos Trabantra, a maradék nagyobb részt meg igen kreatívan eltapsoltam úgy egy év alatt nagyon "hasznos" hétvégi tivornyáimon. 

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív

A zsákmányszerzés öröme mindig megvolt bennem. Kis gyerekkorom óta nagyon szeretek pecázni, de a vadászat se áll annyira távol tőlem.

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Köztudott, hogy én kisgyerekkorom óta nagyon szeretek pecázni. A 80-as években a csontkukacot vagy a vágóhídon, az ún. kobzóban, a vágóhíd hulladék tároló helyiségében, a kidobott belek, disznó fejek, különböző marha „alkatrészek” közül bányásztam ki.

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Kedves kolléganőm megkérdezte, még a télen, hogy nem vinném-e el Matyikát magammal egyszer majd pecázni. Szeretem a gyerekeket, meg hát Szöszinek se lehet igazán nemet mondani, így megígértem, hogy majd, ha jó idő lesz leviszem.

Támogatás

Drága Olvasóim! Köszönöm, hogy velem vagytok! Ha megérintettek Titeket őszinte Bufurcos történeteim, és zsebeitekben turkáltok, mert késztetést éreztek rá, hogy valamelyik csehóban egy rumos balhét fizessetek, inkább pötyögjétek a manit ide a Bufurcmese.hu-n a Paypal számlámra, hogy legyen pénzem pennára és tintára. Ha pedig egy kicsit is éreztétek már, hogy valami nem oké, és nem tudjátok kinek elmondani, bátran keressetek személyesen, biztosíthatlak benneteket abban, hogy csak magammal kapcsolatban nem tudok titkot tartani. :D Láttam már embert, akinek sikerült!!!!!!!!!! Csókolom Mindenkinek! "#Bufurc a #Halkoholista :)

Összeg:

Facebook

Írások - Mesék - Időrendben

About Us

Our Theme is a very slick and clean e-commerce template with endless possibilities. Creating an awesome website with this Theme is easy than you can imagine. Our Theme is a very slick and clean e-commerce template with endless possibilities.

Get In Touch

Philippines, Gaze inc.

Talay st. 65, 6200

Phone: + 1-888-1554-456-123

Email: themesupport@gmail.com

Fax: +63 918 4084 694

Támogatók

Stay Tuned (2)

Copyright © {2018} | BufurcMese.hu. All Rights Reserved. By Unitemplates