Józanul a világban

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Őszinteségemmel talán segíthetek, és bizonyíthatom, hogy igenis „van kiút, abba lehet hagyni”, lehet változni, és új életet kezdeni. Bufurc bácsi felépülőfélben lévő szenvedélybeteg: 30 éven keresztül az alkohol volt a legfontosabb dolog a számára. Többszöri kísérletet tett, elszakadni a már életét fenyegető szertől. Nyolc éve, hogy absztinensen éli a napjait. Ez idő alatt két éve egy hétre visszaesett a betegségbe, de gyorsan belátta, hogy rossz útra tévedt, segítséget kért, és újra józanul éli mindennapjait.

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Életútinterjúm alanyának, saját magam választottam, hogy az őszinteségemmel, talán segíthetek, és bizonyíthatom, hogy igenis van „kiút”, „abba lehet hagyni”, lehet változni, és új életet kezdeni. Bufurc bácsi felépülőfélben lévő szenvedély beteg, 30 éven keresztül, az alkohol volt a legfontosabb dolog a számára. Többszöri kísérletet tett, elszakadni a már életét fenyegető szertől. 7 éve, hogy absztinensen éli a napjait. Ez idő alatt 2 éve egy hétre visszaesett a betegségbe, de gyorsan belátta, hogy rossz útra tévedt, segítséget kért, és újra józanul éli mindennapjait.  Az életútinterjút hosszas dilemma után megosztom Veletek, Drága Olvasóim. 

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Kedves Bufurc mese olvasóim! Nagyon köszönöm azoknak, akik tegnap az első könyvbemutatómon megtiszteltek jelenlétükkel, és együtt örültek velem első kis könyvecskémnek.

Támogatás

Drága Olvasóim! Köszönöm, hogy velem vagytok! Ha megérintettek Titeket őszinte Bufurcos történeteim, és zsebeitekben turkáltok, mert késztetést éreztek rá, hogy valamelyik csehóban egy rumos balhét fizessetek, inkább pötyögjétek a manit ide a Bufurcmese.hu-n a Paypal számlámra, hogy legyen pénzem pennára és tintára. Ha pedig egy kicsit is éreztétek már, hogy valami nem oké, és nem tudjátok kinek elmondani, bátran keressetek személyesen, biztosíthatlak benneteket abban, hogy csak magammal kapcsolatban nem tudok titkot tartani. :D Láttam már embert, akinek sikerült!!!!!!!!!! Csókolom Mindenkinek! "#Bufurc a #Halkoholista :)

Összeg:

Facebook

Írások - Mesék - Időrendben

About Us

Our Theme is a very slick and clean e-commerce template with endless possibilities. Creating an awesome website with this Theme is easy than you can imagine. Our Theme is a very slick and clean e-commerce template with endless possibilities.

Get In Touch

Philippines, Gaze inc.

Talay st. 65, 6200

Phone: + 1-888-1554-456-123

Email: themesupport@gmail.com

Fax: +63 918 4084 694

Támogatók

Stay Tuned (2)

Copyright © {2018} | BufurcMese.hu. All Rights Reserved. By Unitemplates