Kórházi történetek

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív

Nem rég tanultam, hogy a jó öreg Abraham Maslow megfogalmazta, hogy az emberi élethez szükség van bizonyos alapvető fiziológiai szükségletekre. Ezek egyike az alvás. Az ókori Rómában, már egy igen hatékony kínzási módként használták az alvásmegvonást, ami halállal végződött.

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Cice barátom szokásához híven nagyon rendes volt velem, és elhozott Harkányba, a négy éve halogatott gerinc műtét utáni rehabilitációs kezelésre. Halogattam több okból az utókezelést: a munkából való kiesés, és az otthontól való távolllét miatt is. Nem vagyok az a kirándulós fajta, igazából az évek során Snecivel voltam csak nyaralni, kétszer két hetet, de az is pecázás volt Tasson. Most Norbert doktor és barátaim tanácsára rászántam magam végre és eljöttem ide. 

Támogatás

Drága Olvasóim! Köszönöm, hogy velem vagytok! Ha megérintettek Titeket őszinte Bufurcos történeteim, és zsebeitekben turkáltok, mert késztetést éreztek rá, hogy valamelyik csehóban egy rumos balhét fizessetek, inkább pötyögjétek a manit ide a Bufurcmese.hu-n a Paypal számlámra, hogy legyen pénzem pennára és tintára. Ha pedig egy kicsit is éreztétek már, hogy valami nem oké, és nem tudjátok kinek elmondani, bátran keressetek személyesen, biztosíthatlak benneteket abban, hogy csak magammal kapcsolatban nem tudok titkot tartani. :D Láttam már embert, akinek sikerült!!!!!!!!!! Csókolom Mindenkinek! "#Bufurc a #Halkoholista :)

Összeg:

Facebook

Írások - Mesék - Időrendben

About Us

Our Theme is a very slick and clean e-commerce template with endless possibilities. Creating an awesome website with this Theme is easy than you can imagine. Our Theme is a very slick and clean e-commerce template with endless possibilities.

Get In Touch

Philippines, Gaze inc.

Talay st. 65, 6200

Phone: + 1-888-1554-456-123

Email: themesupport@gmail.com

Fax: +63 918 4084 694

Támogatók

Stay Tuned (2)

Copyright © {2018} | BufurcMese.hu. All Rights Reserved. By Unitemplates